BrokerBin.com Member CBE trusted Tradeloop Ethics Seal ASCDI
 
»
»

HP Rack System/e25

Hewlett Packard HP Rack System/e25Het HP Rack System/E is een compleet, geavanceerd rack voor de hoogste rackmontage-eisen, nu en in de toekomst. In het mooie, modern uitziende HP Rack System/E worden computers en randapparaten stijlvol ondergebracht. Het HP Rack System/E is uiterst flexibel – het basisrack en de accessoires kunnen worden geconfigureerd voor uiteenlopende behoeften.

Kenmerken
• Flexibel: Drie formaten, 41U, 33U en 25U, bieden keuze aan rackcapaciteit. De racks kunnen zelfstandig worden gebruikt of worden gecombineerd tot een multi-rackopstelling. De deuren zijn naar wens links- of rechtsdraaiend te bevestigen.
• Uitbreidingsmogelijkheden: Wanneer uw behoefte aan rackruimte toeneemt, kan het HP Rack System/E verticaal worden uitgebreid met een 8U extensie-kit. Met deze kit wordt het 25U rack een 33U hoog rack, het 33U rack een 41U hoog rack en het 41U rack en 49U hoog rack.
• Ventilatie: In het HP Rack System/E kan de lucht vrijuit stromen en uw apparatuur ademen. De bovenzijde is volledig geventileerd en de geperforeerde deuren zijn voor 63% open. Gebruik van een extractieventilator is niet vereist, behalve wanneer servers of storage-apparaten rug aan rug zijn opgesteld.
• Sterk: HP Rack System/E is geschikt voor de zwaarste apparatuur. De 12-gauge staanders en de versterkte basis dragen tot 907 kg apparatuur in het rack. De positie van de EIA-montage units is op de staanders genummerd, zodat de rails, sleden en dragers gemakkelijk uit te lijnen zijn in het rack.
• Mobiliteit: HP Rack System/E transporteert uw apparatuur waarheen dat nodig is. Het systeem is op uw locatie gemakkelijk verrolbaar dankzij polyurethaan wielen die het effect van hobbels, schokken en niet-vlakke vloeren reduceren. Zelfs het hoogste rack, 41U, passeert gemakkelijk de meeste deuropeningen, overal ter wereld. Rack System/E kan zelfs worden afgeleverd met alle computerhardware voorgeïnstalleerd. Bij verzending kan het totale gewicht van het rack inclusief alle geïnstalleerde apparatuur oplopen tot 816 kg.
  • Expedite shipping available
  • Call us for a price: +31 6512 612 54