BrokerBin.com Member CBE trusted Tradeloop Ethics Seal ASCDI
 
»
»

HP Rack 10000 Series

Hewlett Packard HP Rack 10000 SeriesHet HP 10000 serie enterprise-klasse racksysteem biedt structurele integriteit, rackkoeling, kabelbeheer en rackbeveiliging van de volgende generatie en levert daarmee toonaangevende rackprestaties en een uitstekende waarde. Het nieuwe ontwerp van de HP 10000 serie racks bezit een grotere structurele integriteit, waardoor grotere statische en dynamische belastingen mogelijk zijn. De geperforeerde front- en zijdeuren waarborgen een goede luchtcirculatie voor efficiënte convectiekoeling die de temperatuur in het rack laag houdt, zelfs bij de nieuwste typen servers, die meer hitte produceren en dichter op elkaar staan. In het rackontwerp zijn diverse voorzieningen voor kabelbeheer ingebouwd, waardoor een gemakkelijke en directe kabelroute binnen het rack en tussen racks mogelijk is. Hiertoe behoren een afneembaar paneel aan de onderzijde van de linkerdeur, zodat kabels via de achterzijde van het rack naar buiten kunnen worden geleid. In de bovenzijde van het rack zijn grote kabeluitgangen aangebracht, zodat kabels aan de bovenkant van het rack naar buiten kunnen worden geleid. Afneembare zijpanelen maken onderlinge verbinding van meerdere racks eenvoudig.

Kenmerken
• Uniek frame- en railsontwerp: zorgt voor snelle assemblage, gemakkelijke montage en hoge structurele integriteit. De installatietijd van apparatuur wordt drastisch bekort door het verticale montagesysteem, dat erop is gericht om HP producten in zo kort mogelijke tijd te installeren, en kan ook worden gebruikt voor veel andere, niet-HP producten. U-markeringen op de voor- en zijkanten van de rails maken het gemakkelijker om bij de installatie onderdelen uit te lijnen. Uitsparingen in de rails laten ruimte vrij voor bekabeling tussen racks.
• Thermische integriteit: De natuurlijke convectiekoelflow van de voor- naar de achterzijde wordt sterk verbeterd door het innovatieve veelhoekige ontwerp van de voordeur.
• Veiligheidsvoorzieningen: Deuren aan de voor- en achterzijde zijn afsluitbaar als beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang tot het rack. De zijpanelen en bovenzijde zijn niet afneembaar en onderverdeling is niet mogelijk.
• Flexibiliteit: Uitstekende voorzieningen voor kabelbeheer maken het gemakkelijk om effectieve oplossingen te ontwikkelen en te onderhouden. Kabeluitgangen aan de bovenzijde van het rack zorgen ervoor dat de kabels gemakkelijk naar buiten kunnen worden geleid. Velcrostrips zijn in het hardwarepakket aanwezig voor nette bundeling van de kabels binnen het rack. Is voorzien van een deur aan de achterzijde.
  • Expedite shipping available
  • Call us for a price: +31 6512 612 54